Omakotitalojen uudisrakentaminen kotimaisena laatutyönä – Isojoki

Pyydä tarjous rakennuspalveluistamme
Rakennustalo.

Me Isojoen Rakennus Oy:llä olemme myös omakotitalojen uudisrakentamisen asiantuntijoita. Tuotamme parasta laatua edustavat rakennuspalvelut kokonaisvaltaisena pakettina. Käsissämme hoituvat niin pienet projektit kuin suurikokoiset omakotitalot yhtä varmasti. Jos et ole kuitenkaan rakennuttamassa koko taloa, on meiltä mahdollista tilata vain osa rakennusprojektin töistä. Joustavat rakennuspalvelumme soveltuvat joka tilanteeseen! Ota vain meihin yhteyttä ja kerro meille toiveesi, niin me toteutamme ne puolestasi.

UUSI OMAKOTITALO AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Rakennamme ja toimitamme valmiita omakotitaloja asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella. Tämä on mahdollista, koska meillä on rakennusalalta huomattavasti kokemusta sekä mittava yhteistyöverkosto. Kumppaniemme kanssa yhteistyössä saamme rakennettua uuden omakotitalon perustuksia myöten asiakkaalle valmiiksi ilman ylimääräisiä sopimuksia tai monimutkaisia kuvioita. Lopputuloksesta tulee samalla taatusti laadukas ja kestävä, kun me pidämme huolen rakennustöiden etenemisestä. Jos olet siis rakennuttamassa uutta kotia, jätä työ meidän harteillemme. Saat upouuden, kauniin ja kestävän kodin avaimet käteesi sovitussa aikataulussa, yhden sopimuksen avulla. Pidämme huolen rakennustöiden joka vaiheesta, ja kanssamme on myös helppo sopia muiden työvaiheiden hoitamisesta osana rakennusprojektia.

RAKENNAMME AINA AIKATAULUSSA

Rakennusprojektien kanssa sattuu ja tapahtuu aina kaikenlaista. Joskus kelit yllättävät ja toisinaan rakennusmateriaalit eivät vastaa odotuksia. Me Isojoen Rakennus Oy:llä tunnemme kaikki tilanteet, mitä rakennustyömaalla voi sattua, ja osaamme varautua niihin tarpeen mukaan. Kokeneena rakennusyrityksenä suunnittelemme ja toteutamme rakennusprojektisi realistisen ja tehokkaan aikataulun mukaisesti, jotta pääsisit muuttamaan uuteen kotiisi mahdollisimman pian. 


Yhteistyökumppanimme, työtapamme ja materiaalimme ovat kaikki tarkkaan valikoitu ja kehitetty vastaamaan nykyaikaisten kotien korkeisiin laatuvaatimuksiin tiukassa aikataulussa. Voit tiedustella lisää yrityksemme toiminnasta sekä omakotitalon rakennuttamisesta suoraan meiltä. Vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiin!

Tutustu myös saneerauspalveluihimme