Luotettavat saneerauspalvelut kodin ja kiinteistön parhaaksi – Isojoki

Pyydä tarjous rakennuspalveluistamme
Rakennustalo.

Rakennuspalveluiden lisäksi tarjoamme kattavat saneeraus- ja remonttipalvelut kaikille Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueiden asukkaille Isojoen toimipisteestämme käsin. Toteutamme peruskorjausten lisäksi vakuutuskorjauksia, kattoremontteja sekä maalaustöitä ja pintaremontteja. Saneerauspalvelumme kattavat siis talon korjauksen useimmat työt. Tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaamme ja pyydä meiltä tarjous, kun etsit kokenutta ja ystävällistä remonttifirmaa.

PELTIKATTOASENNUKSET JA KATTOREMONTIT

Katon korjaus ja uusien kattojen asennus ovat tärkeä osa kodin tai kiinteistön saneerausta. Meillä on kokemusta eri tyyppisten kattojen remontoinnista, kuten tiilikatoista, kuivakatoista ja vesikattoremonteista. Kattojen remontointi on erityisosaamista vaativaa työtä, josta meillä on enemmän kuin tarpeeksi kokemusta. Joissakin tapauksissa pelkkä paikkaus riittää, mutta toisinaan vanha ja vuotava katto on korvattava kokonaan. Tällöin asennamme tilauksesta uudet laadukkaat peltikatot joko saneerattavaan kohteeseen tai uudisrakennuskohteeseen. Nykyaikaisella kuumasinkityllä peltikatolla kotisi saa tarvitsemansa suojan sadetta, lunta ja vuodenaikoja vastaan ilman huolta vuodoista. Käytämme vain laadukkaimpia peltirakenteita kattojen asennustöissä.

TALON PERUSKORJAUS

Kokonaisvaltainen saneeraus vaatii aina talon rakenteiden peruskorjausta. Toteutamme talojen ja kiinteistöjen peruskorjaukset vuosien kokemuksella ja mahdollisimman vähäisillä haittavaikutuksilla. Korjaamme tarvittaessa talon joka kolkan perustuksiin asti, sinun tarpeidesi mukaisesti. Monipuolisen osaamisen ja kaluston avulla pystymme vastaamaan haastaviinkin saneeraustarpeisiin ripeästi. Peruskorjausta tehdään myös vakuutuskorjauskohteille, jotka ovat kärsineet eri tyyppisistä vahingoista, kuten vesivahingosta tai tulipalosta.

MAALAUSTYÖT JA PINTAREMONTTI

Katon korjauksen ja peruskorjauksen jälkeen saneerattava rakennuskohde on vielä remontoitava ja maalattava, jotta siinä kelpaa asua tai työskennellä. Tarjoamme kattavat maalauspalvelut ja pintaremontoinnin osana kokonaisvaltaista saneerausta. Myös nämä työvaiheet on helppoa jättää meidän harteillemme – yhdellä sopimuksella on helppoa saada talon remonttityöt tehtyä kerralla. Tilaa taloon tai muuhun kiinteistöön remontti Isojoen Rakennus Oy:ltä, kun tarvitset luotettavaa remonttiasiantuntijaa!