Hallirakentaminen ja tuotantorakennukset ovat erikoisalaamme – Isojoki

Pyydä tarjous rakennuspalveluistamme
Rakennustalo.

Isojoen Rakennus Oy on erikoistunut suurten varastohallien, navettojen ja muiden korkeiden hallien rakentamiseen. Meillä on kokemusta lukuisten korkean profiilin hallien rakentamisesta ympäri Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueita. Pitkän kokemuksen lisäksi käytössämme oleva kurottajakalusto ja asiantunteva henkilökuntamme pitävät huolen töiden sujumisesta turvallisesti ja aikataulussa. Ota siis meihin yhteyttä, kun olet rakennuttamassa varastohallia tai tuotantorakennusta. Pidämme huolen hallirakentamisen läpiviennistä sinun eduistasi huolehtien.

KUROTTAJALLA SAADAAN RAKENNETTUA KORKEALLE

Korkeiden ja suurikokoisten hallien rakentaminen vaatii erityiskalustoa. Meillä on onneksi käytössämme kurottaja, jolla saamme siirrettyä suurikokoiset rakenteet paikalleen turvallisesti. Kokeneet työntekijämme tuntevat hallirakentamisen prosessin ja vaikeudet läpikotaisin, joten he tietävät, kuinka uusi ja upea halli rakennetaan mahdollisimman laadukkaasti ja nopeasti. Hallirakennukset on mahdollista rakentaa yleiseksi varastoksi tai muuksi hallityypiksi toiveidesi mukaan. Rakennamme muun muassa:

  • varastohallit
  • konehallit
  • tuotantorakennukset
  • korjaamohallit
  • navetat ja sikalat
  • muut hallirakennukset.


Kysy meiltä tarkemmin hallirakennusten suunnittelusta ja toteutuksesta, jos et itse vielä tiedä, kuinka toteuttaa haluamasi hallirakennus. Tarjoamme asiakkaillemme myös kurottajapalveluita, kun tarvitset nosturikalustoa apuun.

RAKENNAMME LAADUKKAASTI MYÖS MAATILOILLA

Myös maatalousyrittäjät hyötyvät suuresti hallirakentamisen palveluistamme. Tallit, navetat ja maatalouskoneiden suojarakennukset vaativat kaikki hallirakentamisen asiantuntijaa paikalle, jotta korkeakattoinen hallirakennus valmistuisi jämäkästi ja luotettavasti. 


Meillä Isojoen Rakennus Oy:llä on kokemusta kaikista maatilojen rakennuksista navetoista sikaloihin. Rakennamme esimerkiksi navetat talven pakkasia kestäväksi, mikä ei ole normaalisti tarpeen yleisemmissä varastohalleissa. Käytämme rakennustöissä tarkoitukseen sopivia rakennuselementtejä parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Laadukkailla kotimaisilla elementeillä säästämme myös paljon aikaa ja työ saadaan tehtyä loppuun aikataulussa. Laatu ja nopeus ovat aina olleet yrityksemme ylpeys, ja pidämme niistä tiukasti kiinni.

Lue myös muusta uudisrakentamisesta